World Press Photo Exhibition

De World Press Photo Exhibition 2019 bestaat uit 150 foto’s van 43 fotografen uit 25 landen. De wereldberoemde persfototentoonstelling is te zien in de Synagoge Groningen van 15 november tot en met 8 december.

De tentoonstelling is van woensdag tot en met zondag open voor publiek. Tickets haalt u aan de deur of via de webshop.

Voor wie wil, kan zich in de tentoonstellingen verdiepen met het Academyprogramma: de International Student Night; rondleidingen van onderzoekers aan de universiteit van Groningen, lokale fotografen en de exposerende jonge makers.

Solutions: Energy

Naast deze internationale fototentoonstelling, is ook het lokale ‘antwoord’ op de wereldberoemde beelden te zien. De tentoonstelling Solutions: Energy vertoont werk van jonge makers uit het Noorden.

Onder het mom van ‘local solutions to global problems’ verbeelden zij het Noordelijke verhaal op het gebied van energie. Exposerende fotografen zijn Annemarijn Vlinder, David Vroom en Frank Nuiver.

Deze tentoonstelling is de uitkomst van het nieuwe jonge makers talentprogramma van NonFiction Photo en thematisch een vervolg op de tentoonstelling Gronings Gas, die in het voorjaar in de Synagoge Groningen te zien was.

Korting bij Noorderlicht

Voor de liefhebbers is het mogelijk om op vertoon van jouw tentoonstellingskaartje €2.50 korting te krijgen bij de Noorderlicht Fotomanifestatie. Deze actie loopt tot en met 1 december.

Rondleiding Synagoge

Wie meer wil weten over de prachtige tentoonstellingslocatie, kan elke woensdag, zaterdag en zondag om 13.00 het hart ophalen. Let op op zaterdag 23 november en 7 december gaan we pas om 14.00 open in verband met de Sabbat. Dan is er dus geen rondleiding van de Synagoge.

Openingstijden

12.00 – 18.00 woensdag

12.00 – 22.00 donderdag

12.00 – 18.00 vrijdag

10.00 – 18.00 zaterdag

10.00 – 18.00 zondag

Uitzonderingen: op zaterdag 23 november en zaterdag 7 december is de tentoosntelling pas vanaf 14.00 open.

Prijzen Tentoonstelling

€8,00 Regulier

€5,00 Reductie (student (MBO/HBO/WO), onder de 18 jaar)

€1,00 Stadjerspashouders

€1,00 Kinderen 6 tot en met 11 jaar

€0,00 Kinderen onder de 6 jaar

Koop alsvast een ticket voor jezelf of een ander!

Prijzen Academy

€12,50 Regulier

€7,50 Reductie (stadjerspas, student (MBO/HBO/WO), onder de 18 jaar)

Prijs inclusief toegang tot de tentoonstelling voor die dag. Bij een Academy event buiten reguliere openingstijden (dus na 18.00) is toegang tot de locatie enkel mogelijk met een Academy ticket.

Tickets bij de webshop

Alvast een kaartje kopen? Dat kan! Verzeker jezelf van een plekje bij één van de evenementen of rondleidingen of koop een ticket voor de tentoonstelling voor jezelf of als cadeau.

FAQ Ik zit met vragen!

Kan ik pinnen? Waar kan ik mijn auto parkeren? Wij beantwoorden al je vragen op de Frequently Asked Questions pagina.

RECENT NIEUWS

©2020 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

of

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?