TEAM

Zonder kantoorteam en automaatkoffie geen tentoonstelling

Andrea Hooymans Managing & Artistic Director

Als mastermind achter NonFiction Photo, coördineert Andrea de vier pijlers van de organisatie. Curator voor de tentoonstelling, marketeer bij het team, vrouw achter de schermen van afdeling talent en soms stiekem ook als fotograaf. Uiteinelijk gebruikt zij de stichting gewoon als excuus om veel te lang op te blijven.

Fred Dijkstra Head of Finance

Man van het geld met een voorliefde voor cijfers en structuur. Hij overziet het nauwkeurige proces dat schuilt achter de creatieve voorkant. Onze 'master of coin': hem willen we zeker niet missen!

Marlie Wabeke Head of Hospitality

Houdt van organisatie en planning. Marlie zit al maanden op kantoor voordat het circus rond de tentoonstelling materialiseert. Ze deelt een interesse in de wereld die, gevangen in beeld, in al haar horror en schoonheid heel dichtbij kan komen.

Margot Kok Educatiemedewerker

Onze fantastische educatiemedewerker heeft ons educatiepakket dit jaar naar een nieuw niveau getild. Op weg om een echte docent te worden, maakt zij een pitstop in de wereld van fotografie bij NonFiction Photo!

Amber Barelds Event coordinator (Talent)

Amber heeft in verschillende rollen deelgenomen aan de organisatie: vrijwilliger, evenementencoördinator en nu ook als vrijwilligerscoördinator! Ze bezorgt zowel de bezoeker als vrijwilliger een prachtige tentoonstellingsbeleving!

Camilla Spadari Publicity agent (Talent)

Missie: bijdragen aan de groei en betekenis van cultuur. Methode: passie voor fotografie, hedendaagse kunst en de kunstmarkt. En af en toe een heerlijk Italiaans gerecht.

Emil Borgesius Webdeveloper

"Dit is het... Dit is waar ik thuis hoor... Ik ken hier iedereen, zelfs als ik ze nog nooit heb ontmoet, noch mee gesproken heb, en nooit meer zal zien. Ik ken jullie allen... Je kan mij misschien tegenhouden, maar je kan niet ons allemaal tegenhouden... We zijn immers allen gelijkaardig."

EXPERTS

Jethro Bijleveld Photographer

Portretfotograaf en fanatiek strijder voor mensenrechten, Jethro werkt al jaren lang met ons samen. Als je geluk hebt maakt hij een portret van je tijdens een van onze evenementen.

Joost Nuijten Photographer

Houdt er van om foto's vanuit de backstage te maken en piano te spelen. Hij zal een van je gidsen zijn tijdens de expositie van de Zilveren Camera.

Marion Verwey Photographer

Een sociaal dier, Marion houdt evenveel van fotografie als ze er van houdt om er over te vertellen. Zij zal een van je gidsen zijn tijdens de expositie van de Zilveren Camera.

Pablo ter Borg Grafische vormgever

Pablo is met ons al voor wij de naam van NonFiction Photo droegen, zijn werk is instrumentaal geweest in het restylen van ons merk, en zijn werk zal zichtbaar zijn in de expositieruimte.

Srinidhi Desikan PR medewerker

Dit jaar nemen wij de Internationale studentennacht naar een nieuw niveau. Sri is hier om ons daar bij te helpen. Een wetenschapper, gefascineerd met de interactie tussen visuele cultuur en maatschappij.

Marcel Wichers Productiemedewerker

Een man met veel talenten, Marcel is zowel gids, manager en technisch ontwerper. De synagoge is zijn thuishaven, dus als je iets wil weten over deze prachtige locatie moet je bij hem zijn.

Ilenia Trevisin Graphic Design

Ilenia is onderdeel van het NFP als vrijwilliger, teamlid van Talent Fotografie, en nu ook als grafisch ontwerper. Een vrouw met meerdere talenten en bescheiden ambities, maakt zij behoorlijke grote stappen in het leven!

Finn Siebelink Webdeveloper

Werkend achter de schermen, Finn houdt zich bezig met de dingen die je niet ziet. En dat is een goed iets, geloof ons, daar heb je ons woord voor: Bedankt voor je werk om ons de 21e eeuw in te helpen!

Varus de Kat Ontstressmedewerker

Noem hem de meester van pluis, Koning der katten, Kitten der kittens... Geen shirt die niet geraakt is door zijn pluis. Hij is de werkelijke baas hier!

Thomas Ansell PR medewerker

Ervaringsdeskundige in de zakelijke business, Thomas is onderdeel van ons team om wat meer kleur te geven aan ons kantoorleven. Door entrepeneurschap met een goede dosis cultuur te mixen levert hij een onmisbaar aandeel aan ons team.

Marion Stoffels Content creator

Marion houdt van alles gerelateerd aan fotografie: Een doorgewinterd expert. Dit jaar maakt zij de expositie in 4D door foto en film met elkaar te combineren.

COACHES TALENT

Dennis Lapré Coach Fotografie

Dennis laat je zien hoe je je beweegt in de wereld van fotografie. Hij beschouwt NFP als een tweede thuis en heeft zich de afgelopen jaren ingezet als rondleider, coach en workshopleider. Als veteraan in het vak heeft hij de kennis paraat!

Bas Baas Coach Journalistiek

Houd bijna meer van praten over schrijven dan van schrijven zelf. Bas is de perfecte sparringspartner voor ieders 'writers' block'. Als journalist werkte hij eerder voor Dagblad van het Noorden maar studeert ondertussen vrolijk verder in de categorie taalwetenschap.

Dries Verbeke Coach Vormgeving

Onze meesterbouwer alles uit het luchtledige doen ontstaan. Hij werkt zoals een kunstenaar makkelijk zonder plan of budget. Gespecialiseerd in werken emt gevonden voorwerpen sluit hij perfect aan bij onze duurzaamheidsidealen!

Bert Donker Coach talent

Bekend van de epische evaluaties en effectieve brainstorms. Bert houdt een oogje op de educatieve componenten. Met een achtergrond in de psychologie, trainingen en stress management houdt hij ons op het rechte pad.

JONGE MAKERS

Annemarijn Vlinder

Zoekende naar manieren om te (ver)dwalen focust Annemarijn zich in haar autonome werk op thema's als isolatie, controle, de afwezigheid van menselijke aanwezigheid en (het verstrijken van) tijd.

David Vroom

Veel van Davids werk staat in het teken van hoe mensen leven, wat zij doen en hoe zij hun leven vorm geven. Zijn werk bestaat vooral uit portretten in combinatie met omgevingsbeelden.

Frank Nuiver

In Groningen werkzame portretfotograaf. Met een documentaire werkwijze richt Frank zich vaak op sociale onderwerpen. In zijn werk fotografeert hij vooral subgroepen en mensen aan de rand van de samenleving. Hij geef ze een gezicht en vertel hun verhaal.

Sabina Theijs Coach Jonge Makers

Coacht amateur- en professionele fotografen. Houdt van hoe foto's je door ruimte en tijd kunnen transporteren. Is niet in staat te stoppen met praten en denken over fotografie en werkt aan een grote mentale beeldbank.

Tentoonstellingen

Kilk hier

Vrijwilligers

Kilk hier

Talent

Kilk hier

Educatie

Kilk hier

VRIJWILLIGERS

Helden

Volunteers 2019 The whole team

Volunteers 2018 The whole team

Education Team For all your tours!

Hospitality Team Welcoming you at the door

Exhibition Team They built it all

IDEALEN IN UITVOERING

Mooi die idealen, maar hoe dan?

Scholen met de klas naar de expo

Voor VO, MBO, HBO en WO. Educatiepakketten en rondleidingen in het Nederlands en in het Engels.
Academy voor wie meer wil weten

Lezingen, rondleidingen, workshops en events! We nodigen fotografen, onderzoekers en journalisten uit om over hun werk en visie te vertellen.
NFP Exhibition een lokale productie

NonFiction Photo presenteert: 'Gronings Gas'.
Talent van Groningse bodem

Fotografie, journalistiek, kunst en organisatie; het magische recept voor snode plannen. Eerst NonFiction Photo, dan de wereld!
Vrijwilligers helden

Van fotografen tot het educatieteam; (internationale) studenten en stadjers helpen ons elk jaar weer om onze dromen tastbaar te maken!
TEAM

Zonder kantoorteam en automaatkoffie geen tentoonstelling

Tentoonstellingen

Kilk hier

Vrijwilligers

Kilk hier

Talent

Kilk hier

Educatie

Kilk hier

TEAM

Zonder kantoorteam en automaatkoffie geen tentoonstelling

Andrea Hooymans Managing & Artistic Director

Masterminds the NonFiction Photo exhibition and education department; coordinates Talent, Academy, marketing and the team. Loves using photography as a means to tickle the imagination and working way past her bedtime.

Fred Dijkstra Head of Finance

Moneyman with a love of numbers and structure. Goes through the tedious process of taking care of the back end of the creative process. Would not miss him for the world!

Marlie Wabeke Head of Hospitality

Loves organizing and planning everything to do with our volunteers. Interested in the world which, captured in images, in all it’s beauty and horror can come really close.

Margot Kok Educatiemedewerker

Margot trade the classroom for an office and helped us build the greatest eucation package we have ever seen!

Amber Barelds Event coordinator (Talent)

Freshly graduated but already in the game for some time. Aims to let as many people as possible, young and old, experience art and culture.

Camilla Spadari Publicity agent (Talent)

Mission objective: to contribute to the growth of the meaning of culture. Means: passion for photography, contemporary art, the art market.

EXPERTS

Jethro Bijleveld Photographer

Portrait photographer and human rights fanatic, Jethro has been with us for years. If you are lucky, you can catch him snapping your portrait at one of our events.

Joost Nuijten Photographer

Loves taking back stage photographs and playing the piano. He will be giving tours of the Zilveren Camera exhibition.

Marion Verwey Photographer

A social animal, Marion loves taking photographs as much as talking about them. She will be giving tours on photography and the Zilveren Camera exhibition.

Pablo ter Borg Grafische vormgever

Pablo has been with us before NonFiction Photo got its new name. He has been restyling the brand identity this year and his handywork will also be visible in the exhibition space itself.

Sabina Theijs Photo coach

Coaches both amateur and professional photographers. Loves the ability of photographs to transport you through time and space. Unable to stop thinking and talking about photography. Hoarder of mental pictures.

Marcel Wichers Productiemedewerker

A man of many talents, Marcel can be a guide, floor manager and technical operator. He is at home in the Synagogue so if you want to know all about this beautiful event space, he is your man.

Emil Borgesius Webdeveloper

"This is it... this is where I belong..." I know everyone here... even if I've never met them, never talked to them, may never hear from them again... I know you all... You may stop me, but you can't stop us all... after all, we're all alike.

Finn Siebelink Webdeveloper

BLA

Marion Stoffels PR medewerker

A photographer herself, Marion has been with us for many years. She has given tours as an education volunteer, participated in the Talent Photography group and now she helps promote what we do.

COACHES TALENT

Dennis Lapré Coach Fotografie

Veel van Davids werk staat in het teken van hoe mensen leven, wat zij doen en hoe zij hun leven vorm geven. Zijn werk bestaat vooral uit portretten in combinatie met omgevingsbeelden.

Bas Baas Coach Journalistiek

Loves talking about writing more than he does writing. The perfect sparring partner for everyone's writers' block, this young journalist shares his passion for words with anyone who will listen.

Dries Verbeke Coach Vormgeving

As a man without a plan, Dries can make anything materialize out of thin air. As our very own master builder, he gets the job done the way only an artist can.

JONGE MAKERS

Annemarijn Vlinder

Zoekende naar manieren om te (ver)dwalen focust Annemarijn zich in haar autonome werk op thema's als isolatie, controle, de afwezigheid van menselijke aanwezigheid en (het verstrijken van) tijd.

David Vroom

Veel van Davids werk staat in het teken van hoe mensen leven, wat zij doen en hoe zij hun leven vorm geven. Zijn werk bestaat vooral uit portretten in combinatie met omgevingsbeelden.

Frank Nuiver

In Groningen werkzame portretfotograaf. Met een documentaire werkwijze richt Frank zich vaak op sociale onderwerpen. In zijn werk fotografeert hij vooral subgroepen en mensen aan de rand van de samenleving. Hij geef ze een gezicht en vertel hun verhaal.

VRIJWILLIGERS

Helden

Volunteers 2019 The whole team

Volunteers 2018 The whole team

Education Team For all your tours!

Hospitality Team Welcoming you at the door

Exhibition Team They built it all

IDEALEN IN UITVOERING

Mooi die idealen, maar hoe dan?

Scholen met de klas naar de expo

Voor VO, MBO, HBO en WO. Educatiepakketten en rondleidingen in het Nederlands en in het Engels.
Academy voor wie meer wil weten

Lezingen, rondleidingen, workshops en events! We nodigen fotografen, onderzoekers en journalisten uit om over hun werk en visie te vertellen.
NFP Exhibition een lokale productie

NonFiction Photo presenteert: 'Gronings Gas'.
Talent van Groningse bodem

Fotografie, journalistiek, kunst en organisatie; het magische recept voor snode plannen. Eerst NonFiction Photo, dan de wereld!
Vrijwilligers helden

Van fotografen tot het educatieteam; (internationale) studenten en stadjers helpen ons elk jaar weer om onze dromen tastbaar te maken!
©2020 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?