Op ontdekkingsreis met violist Deheza en fotograaf Jilmer Postma

Groningen – Een symfonische ontdekkingstocht. En dat op één van de indrukwekkendste locaties in de stad. Op 29 mei opent de synagoge ‘s avonds zijn deuren voor ‘A Night at the Exhibition’. Een muzikale ontdekkingsreis, geleid door violist Francisco Deheza, neemt de bezoeker mee in een artistiek spel van muziek en fotografie. Jilmer Postma, winnaar 3de prijs Kunst, Cultuur en Entertainment, geeft tijdens de avond meer uitleg bij een selectie winnende foto’s.

Door Eline Kuper

NonFiction Photo nodigt geïnteresseerden uit die mee op reis willen. Bezoekers nemen plaats te midden van de winnende werken en bekijken een selectie van de Zilveren Camera foto’s onder muzikale begeleiding van Francisco Deheza (viool), Marc Martí Gasol (cello) en Álvaro Garnicero (piano). De Spaanse Deheza, die een opleiding op het conservatorium in Groningen heeft genoten, speelt al sinds jongs af aan in verschillende orkesten. De violist is sinds 2015 lid van het Duo Cibeles. Samen met cellist Suzanne van Duuren heeft hij zowel nationaal als internationaal opgetreden.

Naast deze muzikale reis, geeft Jilmer Postma verdiepende uitleg bij zijn winnende foto ‘Schapen lopen door Drachten’, een drone-shot van een kudde schapen op een brug.  Als afsluiting van het programma geeft de fotograaf een korte rondleiding.

©2021 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?