Open call volunteers 2021

‘Together Everybody Achieves More’. Onze gemeenschap is divers en dat is ideaal, want samen weten en kunnen we meer. We leggen onze vrijwilligers graag in de watten en besteden veel aandacht aan workshops, voorbereidingen en bijeenkomsten. Zonder vrijwilligers geen tentoonstelling. Meld je nu aan!

NonFiction Photo presenteert eind 2021 het NonFiction Photo Festival 2021 met onder andere de World Press Photo Exhibition in Groningen. Zonder vrijwilligers is dat niet mogelijk!

Als vrijwilliger bij NFP ben je onderdeel van een heuse vrijwilligerscommunity met regelmatige meetups zoals een video-avond, borrel en trainingen/workshops. Je leert nieuwe mensen kennen, komt veel te weten over fotojournalistiek en kijkt mee met hoe een groot evenement is georganiseerd.

Om alles in goede banen te leiden, zijn we nog op zoek naar handige harry’s en vrolijke vogels voor

  • het educatieteam
  • het front desk team
  • expertteam

Lees hier meer over het takenpakket.

Ik heb het meest genoten van het geven van rondleidingen. Het was ontzettend leuk en ook heel leerzaam om mensen mee te nemen langs de foto’s en samen in het verhaal en de techniek achter de foto te duiken.

– Educatievrijwilliger, 2019

Bij de voltooiing van het trainingsprogramma ontvang je een aanbevelingsbrief namens stichting NFP. We sluiten alles samen af met een borrel in december.

Kriebels gekregen om mee te doen? Of ken je iemand die hier geschikt voor is? Meld je dan vóór 5 oktober  aan bij onze vrijwilligerscoördinator Ewa!

Wil je eerder starten, stuur Marlie een mailtje en help ons als ‘expert vrijwilliger’. Je kunt ons als expert vrijwel overal mee helpen: van tekstschrijver tot bouwer en van marketing tot grafisch ontwerp. Stuur ons een berichtje en we bedenken samen aan manier waarop je kunt deelnemen. Het is ook mogelijk om een dergelijke positie te vervullen bij wijze van stage, werkervaringsplek of als re-integratiepositie.

Titel

©2021 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?