PARTNERS

Zonder onze partners waren we niet erg ver gekomen. Zij helpen ons om de juiste kennis, kwaliteit en materialen in huis te halen.

RUG Photo - partners 2020

Rijksuniversiteit Groningen

De universiteit en NonFiction Photo hebben elkaar gevonden in een inhoudelijke samenwerking op basis van talent, verbinding en verbeelding. Onderzoekers aan de RuG delen hun expertise met studenten en stadjers als onderdeel van het Academy programma.

World Press Photo parnters 2020

World Press Photo

Als partner organisatie van stichting World Press Photo uit Amsterdam, presenteert NonFiction Photo de World Press Photo tentoonstelling in Groningen. Amsterdam stuurt de panelen naar het Noorden, waar NonFiction Photo de rest regelt, van locatie tot programma.

Kunstraad partners 2020

Kunstraad Groningen

Als subsidiënt namens de gemeente Groningen geeft de Kunstraad financiële ondersteuning voor ons educatieprogramma en tentoonstellingen. Henk Staghouwer, Gedeputeerde Cultuur bij Provincie Groningen: ‘’NonFiction Photo levert een bijdrage aan het maatschappelijke debat, en zorgt ervoor dat mensen niet meer weg kunnen kijken.”

Synagoge Partners 20

Synagoge Groningen

Sinds 2016 is de Synagoge Groningen het decor voor de tentoonstellingen van NonFiction Photo. In samenwerking met de Synagoge, verwezenlijkt NonFiction Photo haar plannen tot een indrukwekkende beleving voor publiek.

Fotofabriek Patners 2020

FotoFabriek

Onze lange termijn partner-in-papier draagt bij aan tentoonstellings- en promotiemateriaal. Papier is een verhaal apart en elke foto verandert met de oppervlakte waar het op gedrukt is. Daar hebben ze bij de Fotofabriek wel kaas van gegeten!

PB Cultuurfond Partners 2020

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren zij bijzondere initiatieven en talent. Ze supporten het NonFiction Photo Festival 2020 door middel van een financiële bijdrage.

SPONSOREN

We zijn heel blij te weten dat er mensen zijn die achter onze idealen en projecten staan. Onze sponsoren maken onze vrijwilligers en bezoekers blij bij de uitvoering ervan.

©2020 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?