PARTNERS

Zonder onze partners waren we niet erg ver gekomen. Zij helpen ons om de juiste kennis, kwaliteit en materialen in huis te halen.

rug

Rijksuniversiteit Groningen

De universiteit en NonFiction Photo hebben elkaar gevonden in een inhoudelijke samenwerking op basis van talent, verbinding en verbeelding. Onderzoekers aan de RuG delen hun expertise met studenten en stadjers als onderdeel van het Academy programma.

de-nieuwe-kerk-world-press-photo-exhibition-2018

World Press Photo

Als partner organisatie van stichting World Press Photo uit Amsterdam, presenteert NonFiction Photo de World Press Photo tentoonstelling in Groningen. Amsterdam stuurt de panelen naar het Noorden, waar NonFiction Photo de rest regelt, van locatie tot programma.

Kunstraad

Kunstraad Groningen

Als subsidiënt namens de gemeente Groningen geeft de Kunstraad financiële ondersteuning voor ons educatieprogramma en tentoonstellingen. Henk Staghouwer, Gedeputeerde Cultuur bij Provincie Groningen: ‘’NonFiction Photo levert een bijdrage aan het maatschappelijke debat, en zorgt ervoor dat mensen niet meer weg kunnen kijken.”

Ten Stripes groepsfoto

Ten Stripes

Ten Stripes helpt achter de schermen om ons verhaal te vertellen: van website optimalisatie tot branding. We onderschrijven beiden de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en hebben elkaar gevonden in nummer 17: samenwerking!

FotoFabriek

FotoFabriek

Onze lange termijn partner-in-papier draagt bij aan tentoonstellings- en promotiemateriaal. Papier is een verhaal apart en elke foto verandert met de oppervlakte waar het op gedrukt is. Daar hebben ze bij de Fotofabriek wel kaas van gegeten!

Foto Brasserie Midi

Brasserie Midi

Eten doe je een paar deuren verderop in de Folkingestraat! Na een bezoek aan de expositie in de Synagoge, sturen we iedereen door naar Brasserie Midi. Met Frans-Italiaanse keuken, midden in de binnenstad!

SPONSOREN

We zijn heel blij te weten dat er mensen zijn die achter onze idealen en projecten staan. Onze sponsoren maken onze vrijwilligers en bezoekers blij bij de uitvoering ervan.

©2020 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

of

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?