PARTNERS

Zonder onze partners waren we niet erg ver gekomen. Zij helpen ons om de juiste kennis, kwaliteit en materialen in huis te halen.

RIJKSUNIVERSITEIT
GRONINGEN

De universiteit en NonFiction Photo hebben elkaar gevonden in een inhoudelijke samenwerking op basis van talent, verbinding en verbeelding. Onderzoekers aan de RuG delen hun expertise met studenten en stadjers als onderdeel van het Academy programma.

rug
de-nieuwe-kerk-world-press-photo-exhibition-2018

WORLD PRESS PHOTO

Als partner organisatie van stichting World Press Photo uit Amsterdam, presenteert NonFiction Photo de World Press Photo tentoonstelling in Groningen. Amsterdam stuurt de panelen naar het Noorden, waar NonFiction Photo de rest regelt, van locatie tot programma.

CANON NEDERLAND

Als inhoudelijk partner staat The Creative Hub van Canon Nederland in Groningen achter ons doel om 'visual literacy' te bevorderen: van lezingen tot projecten voor studenten. En dankzij The Creative Hub kan NonFiction Photo dit jaar ook de Digital Storytelling Contest naar Groningen halen!

De Linnaeusborg ("Grasborg") op het Zernikecomplex in de stad Groningen. Het gebouw werd ontworpen door Rudy Uytenhaak en is in 2010 in gebruik genomen.
De Linnaeusborg ("Grasborg") op het Zernikecomplex in de stad Groningen. Het gebouw werd ontworpen door Rudy Uytenhaak en is in 2010 in gebruik genomen.
digifoto

DIGIFOTO Pro

Over fotografie kun je nooit genoeg weten, ten minste dat zijn we eens met mediapartner DIGIFOTO Pro. Daarom delen we graag elkaars verhalen over fotografie, techniek en visual storytelling.

KUNSTRAAD GRONINGEN

Geeft financiële ondersteuning voor ons educatieprogramma en de World Press Photo 18 tentoonstelling.

Kunstraad
2938983009

FORUM IMAGES

Het verhaal achter de foto kan soms meer diepgang krijgen in 4D. Daarom werken we inhoudelijk samen met Forum Images om video aan onze programmering toe te kunnen voegen.

STUDIUM GENERALE

Non-fictie, niet in beeld maar in woord. Dankzij de inzichten en connecties van Studium Generale kunnen we dieper op de verhalen achter het beeld ingaan. Nog niet voor deze editie; maar we vinden binnenkort wel een excuus om inhoudelijk samen te werken.

21034529_10155653674507445_9079185769247533548_n

SPONSOREN

We zijn heel blij te weten dat er mensen zijn die achter onze idealen en projecten staan. Onze sponsoren maken onze vrijwilligers en bezoekers blij bij de uitvoering ervan.

Moustache Meubelen sponsor in natura

Die prachtige balie met de snor? Die is van Moustache.

Borgesius Consulting sponsor in natura

Technisch en organisatorisch advies.

Albert Heijn sponsor in natura

©2019 NON Fiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

of

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

of

Create Account