Studio verbouwing van start

De tijd van stoffige zolders en krappe keukens ligt voor NonFiction Photo officieel achter de rug. Het team is begonnen met het bouwen aan hun nieuwe studio waar zij straks eigen tentoonstellingen kunnen realiseren. Om alle donateurs en bouwers te bedanken voor hun bijdrage, opent de stichting op 28 augustus feestelijk haar deuren. 

Tekst: Kim Dumoré

Crowdfunding

Het team van NonFiction Photo is volop bezig met de verbouwing van de nieuwe studio in de Biotoop in Haren. Met nog twee weken te gaan, heeft NonFiction Photo 79% van de beoogde 1500,- euro voor hun crowdfunding campagne binnengehaald. 

Ondertussen wordt er al flink gebouwd aan de muur die fungeert als afscheiding tussen de werkplaats en het kantoor met fotostudio. Te midden van zaagsel, stof en een hoop oude pallets ontstaat er langzaam een werkplek die straks zal dienen als bouwplaats voor eigen tentoonstellingsmateriaal. Als de campagne, die 10 augustus eindigt, een succes wordt, zal de studio ook voorzien worden van benodigde machines, juiste belichting en een goede lik verf. 

Andrea Hooymans tijdens studioverbouwing. Foto: Dries Verbeke

Feestelijke Opening

Alle betrokkenen bij de verbouwing en donateurs zijn welkom om tijdens de opening op 29 augustus een kijkje te nemen in de nieuwe studio. De opening geeft de gelegenheid de makers te ontmoeten en een kleine pop-up expositie te bezichtigen. 

Naast een artikel in Dagblad van het Noorden, is ook OOG TV langs geweest om het woord van de verbouwing te verspreiden (zie video beneden). De campagne zelf en verdere updates zijn online verder te volgen via deze link.

Videocredits

Regie | Andrea Hooymans
Video | Kim Dumore & Andrea Hooymans
Editing | Kim Dumore & Andrea Hooymans
Bumpermuziek | David van Brakel
Muziek | AShamaluevMusic

©2021 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?