TALENT TRAJECT

Je moet ergens beginnen, waarom niet bij ons? Talent heeft de toekomst. Daarom werpen wij ons op als broedplaats voor talent in de categorie fotografie, journalistiek en kunstzinnige vormgeving. Wij een upgrade, jij een upgrade.

Talentteams voor de najaarstentoonstelling zijn:

| Fotografie: reportage, portretten en documentatie
| Journalistiek: persberichten, nieuwsartikelen, reviews en reportages
| Vormgeving: aankleding, kunst, licht en installaties (geen workshops, wel eigen projecten)

De trajecten beginnen half augustus en lopen tot begin december. Je bent gemiddeld een tot twee dagen per week bezig, afhankelijk van hoe snel je werkt en hoeveel werk je naar je toe trekt. Bijeenkomsten zijn in de Biotoop (onder voorbehoud) onder begeleiding van een coach. Opdrachten in de Biotoop in de werkplaats of kantoor; maar thuis mag ook!

“Dankzij de open sfeer en de werkdruk van de opdracht kom je in een chille workflow.” – Dries, Talent vormgeving

Is dit nog niet genoeg en wil je ook nog als spreker ontspannen voor een groep staan? Kies er dan voor om je ter aanvulling in te zetten als educatievrijwilliger. Je draait dan in het rooster mee tijdens de tentoonstelling en wordt hierop voorbereid via meetups, trainingen en workshops.

MELD JE AAN VOOR EEN TALENT TRAJECT

Solliciteer deze zomer naar een upgrade-op-maat!

Aanmelden talent traject

Het talent traject is bedoeld voor iedereen met de bedoeling zichzelf verder te ontwikkelen. Het traject is ontworpen voor studenten en mensen die net klaar zijn met hun opleiding. We staan ook open voor autodidacten met portfolio. Laat maar zien wat je in huis hebt!

Fotografie Nederlands en Engels

Wil je graag meer ervaring opdoen in bijvoorbeeld portretfotografie en reportages? Coach Dennis Lapré leert je alles, van techniek en compositie tot foto-analyse. Je krijgt ook feedback van de marketing-afdeling en jouw mede-deelnemers.

Meer

Journalistiek Nederlands

Onder begeleiding van coach Bas Baas leer je middels workshops en opdrachten hoe je persberichten en nieuwsartikelen schrijft. In de categorie interviews, reviews en reportages is er ruimte voor eigen opdrachten.

Meer

Vormgeving Nederlands en Engels

Als teamlid vormgeving help jij de tentoonstellingen van NonFiction Photo vorm te geven. Je werkt samen met de vormgever, meesterbouwer en curator, en je pitcht een eigen project om ook te realiseren.

Meer

©2020 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

of

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?