TALENT TRAJECT 2021

Je moet ergens beginnen, waarom niet bij ons? Talent heeft de toekomst. Daarom werpen wij ons op als broedplaats voor talent in de categorie fotografie, journalistiek en kunstzinnige vormgeving. Wij een upgrade, jij een upgrade.

| Fotografie: reportage, portretten en documentatie
| Journalistiek: persberichten, nieuwsartikelen, reviews en reportages
| Vormgeving: aankleding, kunst, licht en installaties (geen workshops, wel eigen projecten)

De trajecten beginnen half augustus en lopen tot begin december. Je bent gemiddeld een tot twee dagen per week bezig, afhankelijk van hoe snel je werkt en hoeveel werk je naar je toe trekt. Bijeenkomsten zijn in de Biotoop (onder voorbehoud) onder begeleiding van een coach. Opdrachten in de Biotoop in de werkplaats of kantoor; maar thuis mag ook!

Aanmelden talent traject

Het talent traject is bedoeld voor iedereen met de bedoeling zichzelf verder te ontwikkelen. Het traject is ontworpen voor studenten en starters op de banenmarkt. We staan ook open voor autodidacten met portfolio. Laat maar zien wat je in huis hebt!

Fotografie Nederlands en Engels

Wil je graag meer ervaring opdoen in bijvoorbeeld portretfotografie en reportages? Coach Dennis Lapré leert je alles, van techniek en compositie tot foto-analyse. Je krijgt ook feedback van de marketing-afdeling en jouw mede-deelnemers.

Journalistiek Nederlands

Onder begeleiding van coach Bas Baas leer je middels workshops en opdrachten hoe je persberichten en nieuwsartikelen schrijft. In de categorie interviews, reviews en reportages is er ruimte voor eigen opdrachten.

Vormgeving Nederlands en Engels

Als teamlid vormgeving help jij de tentoonstellingen van NonFiction Photo vorm te geven. Je werkt samen met de vormgever, meesterbouwer en curator, en je pitcht een eigen project om ook te realiseren.

©2021 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?