World Press Photo Exhibition 20

De World Press Photo Exhibition toont het beste uit de visuele journalistiek van het afgelopen jaar. NonFiction Photo presenteert  deze wereldberoemde tentoonstelling jaarlijks met een Academy- en scholenprogramma. De foto’s zijn jaarlijks te zien in de Synagoge Groningen in november en december.

De tentoonstelling is het resultaat van de World Press Photo Cotest. De winnaars van 2020 worden eind april bekend gemaakt.

Lees hier een artikel over de fototentoonstelling van 2019. Het verdiepende Academyprogramma bestond in 2019 uit onder andere rondleidingen van onderzoekers aan de universiteit van Groningen, lokale fotografen en de exposerende jonge makers.

Solutions

Naast deze internationale fototentoonstelling, is ook het lokale ‘antwoord’ op de wereldberoemde beelden te zien. De tentoonstellingenreeks ‘Solutions’ vertoont werk van jonge makers uit het Noorden.

Onder het mom van ‘local solutions to global problems’ verbeelden beginnende fotografen het Noordelijke verhaal op het gebied van actuele thema’s. Exposerende fotografen uit 2019, Solutions: Energy, zijn Annemarijn Vlinder, David Vroom en Frank Nuiver. Deze pilot tentoonstelling was thematisch een vervolg op Gronings Gas, die in het voorjaar in de Synagoge Groningen te zien was.

Academy verdiepingsprogramma

Wissel van gedachten met een onderzoeker in media of journalistiek of analyseer foto's met professionele fotografen. Met rondleidingen, lezingen, de International Student Night, workshops en wat we maar kunnen verzinnen.

Bedrijfs avonden exclusief tentoonstellingsbezoek

Op zoek naar een speciaal bedrijfsuitje? Bij ons krijg je de tentoonstelling helemaal voor jezelf. Bezoek de tentoonstelling 's avonds met ontvangst, borrel en rondleiding.

FAQ Ik zit met vragen!

Kan ik pinnen? Waar kan ik mijn auto parkeren? Wij beantwoorden al je vragen op de Frequently Asked Questions pagina.

RECENT NIEUWS

©2020 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

of

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?