De voorverkoop is van start! Haal jouw tickets voor de World Press Photo Exhibition 2018: Groningen, the Netherlands nu bij de I Shop Groningen, evenals tickets voor de lezing van Kadir van Lohuizen en Magnus Wennman.

Tijdens de ticketlaunch klonken de glazen op stichting NonFiction Photo, de komende tentoonstelling en het prachtige Academy programma. De voorverkoop loopt via de IShop van de Rijksuniversiteit Groningen tot en met 6 november. Kaarten kun je ook via onze eigen webshop (via ‘programma’ – even naar beneden scrollen) tot en met de laatste dag van de tentoonstelling. Kaarten voor alles ook gewoon verkrijgbaar aan de deur voor wie geen zin heeft om administratiekosten te betalen, maar dan gok je er natuurlijk op dat het evenement niet is uitverkocht! Kaarten voor dagelijkse- en spontane rondleidingen zijn alleen aan de deur te krijgen.

Voor de verzamelaars onder ons verkopen we ook catalogi van de World Press Photo 18 tentoonstelling. Die zijn in het Engels en Nederlands verkrijgbaar in de Synagoge Groningen van 9 tot en met 2 december en vanaf 1 november bij de IShop.

©2021 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?