EDUCATIE

Wij bewapenen de wereld graag met kennis. Binnen onze beeldcultuur is veel te weten. Je kunt leren kijken naar wat je ziet, maar bijvoorbeeld ook naar context, intentie en verhaal. Hoe meer je weet, hoe dieper je kunt gaan.

Lezingen op locatie

Meer weten over fotografie? We komen graag langs om er alles over te vertellen. Met een klein leger fotografen met ruime ervaring, is er altijd een goede match: van World Press Photo tot de geschiedenis van fotografie, van persfotografie tot 'visual storytelling'. Kom maar door!

Scholen educatiepakket

Kom met de klas naar de tentoonstelling! Speciaal voor opleidingen van alle niveau's hebben we ook een educatiepakket ontwikkeld, gebaseerd op de World Press Photo Exhibition. Educatiepakket voor VO bovenbouw en MBO; tentoonstellingsbezoek ook voor HBO en WO.

Workshops fotografie en meer

We geven graag kennis door! Geef je op voor een talent traject of probeer eens een Fotomarathon met de klas, het team of de club. Voor de professionals (in spé) bieden we ook verschillende workshops op maat aan waarin fotografie wordt gecombineerd met ondernemerschap, marketing en tentoonstelignen.

Projecten samenwerken?

Samen staan we sterk. We zetten onze kennis en kunde graag in voor tentoonstellingen, fotografie en visual storytelling. Canon Nederland, Lets GRO en Vluchtelingenwerk Nederland gingen je voor. Ben jij de volgende?


©2021 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?