Open call volunteers 2020

‘Together Everybody Achieves More’. Onze gemeenschap is divers en dat is ideaal, want samen weten en kunnen we meer. We leggen onze vrijwilligers graag in de watten en besteden veel aandacht aan workshops, voorbereidingen en bijeenkomsten. Zonder vrijwilligers geen tentoonstelling. Meld je nu aan!

NonFiction Photo presenteert eind 2020 de World Press Photo Exhibition en de NonFiction Photo Exhibition in de Synagoge in Groningen. Zonder vrijwilligers is dat niet mogelijk!

Als vrijwilliger bij NFP ben je onderdeel van een heuse vrijwilligerscommunity met regelmatige meetups zoals een video-avond, borrel en trainingen/workshops. Je leert nieuwe mensen kennen, komt veel te weten over fotojournalistiek en kijkt mee met hoe een groot evenement is georganiseerd.

Om alles in goede banen te leiden, zijn we nog op zoek naar handige harry’s en vrolijke vogels voor

  • het educatieteam
  • het front desk team

Lees hier meer over het takenpakket.

Opbouw week World Press Photo exhibtion 2019

Ik heb het meest genoten van het geven van rondleidingen. Het was ontzettend leuk en ook heel leerzaam om mensen mee te nemen langs de foto’s en samen in het verhaal en de techniek achter de foto te duiken.

– Educatievrijwilliger, 2019

Bij de voltooiing van het trainingsprogramma ontvang je een aanbevelingsbrief namens stichting NFP. We sluiten alles samen af met een borrel in december.

Kriebels gekregen om mee te doen? Of ken je iemand die hier geschikt voor is? Meld je dan vóór 5 oktober  aan bij onze vrijwilligerscoördinator Amber!

Titel

©2020 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?