TALENT

Je moet ergens beginnen, waarom niet bij ons? In dit traject combineren we nieuw bloed met oude kennis. Samen bouwen we de toekomst!

Zonder vrijwilligers geen tentoonstelling. Leer de vrijwilligers kennen achter de schermen van de Zilveren Camera tentoonstelling 2019.

Je moet ergens beginnen, waarom niet bij ons? Ontmoet de talenten achter de schermen van de Zilveren Camera 2019.

Fresh faces, fresh views. Jonge makers laten hun licht schijnen op acute vraagstukken.

Programma

Onder begeleiding van een coach help je de NonFiction Photo Exhibition en de Zilveren Camera Groningen te realiseren. Je doet waardevolle werkervaring op en neemt deel aan workshops en werkbesprekingen. Geef je nu op!

Als je meedoet, doe je niet alleen belangrijke werkervaring en contacten op, maar je krijgt ook de kans om jouw werk te laten zien aan meer dan 5.000 mensen!

De workshop en coaching sessies zijn ‘s avonds doordeweeks in het centrum van Groningen; de Zilveren Camera en NFP Exhibition worden georganiseerd in de Synagoge Groningen van 10 mei tot en met 2 juni; en het Talent traject loopt van half maart tot begin juni.

meld je nu aan

Het traject duurt zo’n vier maanden, waarin je eerst opdrachten krijgt en later de mogelijkheid hebt om veel vrije invulling te geven aan wat je fotografeert. Je leert over cameragebruik, fotografietechnieken, werken in opdracht en met deadlines. Je krijgt te maken met de curator van NonFiction Photo en met het marketingteam waar je werk voor aanlevert ter publicatie.

Het talent team fotografie staat open voor autodidacten en studenten MBO, HBO en WO. Voorwaarde is dat je beschikt over een eigen spiegelreflexcamera of een camera van vergelijkbare professionele kwaliteit.

Als beginnend tekstschrijver met journalistieke ambities kun je bij NFP terecht om de kneepjes van het vak te leren. Onder begeleiding van een coach leer je middels workshops en opdrachten hoe je op de juiste manier persberichten en nieuwsartikelen schrijft. Vervolgens ga je verder in op eigen interesses, zoals interviews, blogs en/of verslagen van evenementen.

Het talent team journalistiek staat open voor studenten in alle soorten en maten, mits zij de Nederlandse taal goed beheersen. Alles wat je nodig hebt om hieraan deel te nemen is een laptop en een kritische blik en een open houding.

Als teamlid vormgeving help jij de tentoonstellingen van NonFiction Photo vorm te geven. Denk hierbij aan installatie van panelen, lichtontwerp en het maken van objecten voor de nieuwe huiskamer. De opdracht is tweeledig; je werkt mee met het produceren van het hoofdplan en je bedenkt een eigen project binnen het hoofdplan – bijvoorbeeld de vormgeving van de bibliotheek, een logo-object of de talentmuur.

We zijn op zoek naar vormgevers die ook uitvoeren, dus de positie staat open voor alle studenten met een portfolio op het gebied van ruimtelijk werk. Dus ook geschikt voor studenten beeldende kunst, theatervormgeving, houtbewerking en architectuur.

Coming soon

Houd de website in de gaten en volg ons op Facebook voor vacatures.

NFP TALENT TEAMS

Team Fotografie 2019

Team Vormgeving 2019

Team Journalistiek 2019

©2019 NON Fiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

of

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

of

Create Account