VRIJWILLIGERS

‘Together Everybody Achieves More’. Onze gemeenschap is divers en dat is ideaal, want samen weten en kunnen we meer. We leggen onze vrijwilligers graag in de watten en besteden veel aandacht aan workshops, voorbereidingen en bijeenkomsten. Zonder vrijwilligers geen tentoonstelling!

We gaan deze zomer weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Community

Als vrijwilliger bij NFP ben je onderdeel van een heuse vrijwilligerscommunity met regelmatige meetups zoals een video-avond, borrel en trainingen/workshops. Je leert nieuwe mensen kennen, komt veel te weten over fotojournalistiek en kijkt mee met hoe een groot evenement is georganiseerd. Verdere voordelen:

  • Enthousiaste en dynamische organisatie die oog heeft voor haar vrijwilligers;
  • De kans deel uit de maken van een ideologisch initiatief en een gezellig vrijwilligersteam;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en relevante werkervaring op te doen;
  • De mogelijkheid om (bekende) fotografen te ontmoeten en te netwerken met partner-organisaties en fotografen;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan het trainingsprogramma voor educatievrijwilligers om rondleidingen van de tentoonstelling te geven;
  • Een kijkje achter de schermen bij een belangrijk cultureel evenement met 6.000 tot 8.000 bezoekers;
  • Gratis toegang (indien voldoende plek) tot alle evenementen van NFP, inclusief de VIP opening, rondleidingen en lezingen;
  • Een aanbevelingsbrief namens stichting NFP (bij voltooiing van het trainingsprogramma);
  • Een uitnodiging voor de bedankborrel voor alle  vrijwilligers in december.

De vrijwilligers educatie leiden bezoekers en groepen rond langs de foto’s van de tentoonstelling. Zij gaan daarnaast vol enthousiasme in gesprek met de bezoekers in de huiskamer van de tentoonstelling en geven verdere informatie waar nodig. Ze vangen groepen op bij de balie, nemen rugzakken aan van bezoekers en verzorgen een kopje koffie of thee.

Vrijwilligers Front Desk zijn je eerste aanspreekpunt tijdens de tentoonstellingen. Zij zijn gastheer/-vrouw van dienst: ze ontvangen de bezoekers, geven informatie en verkopen tickets aan de front desk.

Iets te bieden? We zijn altijd op zoek naar mensen met superkrachten in de categorie PR, fotografie, grafisch ontwerp en alles wat we nog niet wisten dat we nodig hadden.

Zin om mee te doen? Meld je aan bij Amber! We plaatsen nieuwe vacatures en deadlines in de zomer van 2020. We zien je graag terug in de herfst voor de World Press Photo Exhibition 2020!

Iets te bieden? We zijn altijd op zoek naar mensen met superkrachten in de categorie PR, fotografie, grafisch ontwerp en alles wat we nog niet wisten dat we nodig hadden.

VRIJWILLIGERSTEAMS

World Press Photo Exhibition Team 2019

Zilveren Camera Front Desk team 2019

World Press Photo Exhibition team 2018

Zilveren Camera team 2019

Zilveren Camera Educatie team 2019

World Press Photo Exhibition Educatie team 2019

World Press Photo Exhibition Front Desk team 2019

©2020 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

of

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

of

Create Account