VRIJWILLIGERS

‘‘Ik vond het heel leuk om samen te werken met iedereen die deze gemeenschap creëert en ik heb zeker het gevoel dat ik er ook deel van uitmaak. Ik heb dankzij deze tentoonstelling veel interessante mensen ontmoet die ik anders nooit ontmoet zou hebben!'

Community

‘Together Everybody Achieves More’. Als teamlid van NFP maak je deel uit van een echte community. We hebben regelmatig meetups; waaronder een video-avond, borrels, trainingen en workshops. Daarnaast ontmoet je nieuwe mensen met verschillende achtergronden. Dit omvat zowel ons team als (bekende) fotografen om je netwerk uit te breiden. Het hebben van verschillende gezichtspunten zal ons allemaal helpen om creatiever en dynamischer te zijn. Door onze vaardigheden en talenten te combineren, inspireren we elkaar en kunnen we tot meer ideeën komen. Wij willen deze creativiteit laten groeien en hopen u een uitlaatklep te bieden om uw eigen creativiteit te verkennen.

Ervaring

Je duikt diep in de wereld van de fotojournalistiek. We helpen je je vaardigheden te ontwikkelen op de gebieden waar je je op wilt richten, zoals fotografie, marketing en evenementen planning. Je harde werk wordt beloond met gratis toegang tot evenementen, zoals de VIP-opening, rondleidingen, lezingen en een afsluitend feest. Na je tijd bij NFP kun je een aanbevelingsbrief ontvangen voor je toekomstige bezigheden.

‘Vrijwilligen bij Nonfiction heeft me helpen groeien als persoon. Ik wou meer betrokken zijn in de cultuursector van Groningen en NonFiction was daarin een no-brainer.’ – Maurits, 2018

Meer…

De bezoekers en groepen rondleiden in de tentoonstelling, groepen ontmoeten aan de balie, de garderobe bemannen, met de bezoekers interageren in de huiskamer van de tentoonstelling en hen de nodige informatie verschaffen.

Verwelkom en informeer bezoekers bij hun aankomst, verkoop tickets aan de balie, beheer de tentoonstelling en het gebouw.

Iets te bieden? We zijn altijd op zoek naar mensen met superkrachten in de categorie PR, fotografie, grafisch ontwerp en alles wat we nog niet wisten dat we nodig hadden.

Zin om mee te doen? Meld je vóór 5 oktober aan bij Ewa via vrijwilligers@nonfictionphoto.nl. Vermeldt bij je aanmelding meteen in welke functie je geïnteresseerd bent, welke talen je spreekt en je telefoonnummer. Twijfel je nog of heb je vragen, neem dan vooral ook contact op want we denken graag met je mee.

Controleer uw spam-map!

VRIJWILLIGERSTEAMS

World Press Photo Exhibition team 2020

World Press Photo Exhibition Team 2019

Zilveren Camera Front Desk team 2019

World Press Photo Exhibition team 2018

World Press Photo Exhibition Educatie team 2019

World Press Photo Exhibition Front Desk team 2019

Zilveren Camera team 2019

Zilveren Camera Educatie team 2019

©2021 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?