Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen festival. NonFiction Photo is in de kern een makersclub die met hulp van tientallen vrijwilligers haar projecten realiseert. Zin om dat mee te maken? Doe mee met de volgende festivaleditie als maker, rondleider of host.

‘‘Ik vond het heel leuk om samen te werken met iedereen die deze gemeenschap creëert en ik heb zeker het gevoel dat ik er ook deel van uitmaak. Ik heb dankzij dit festival veel interessante mensen ontmoet die ik anders nooit ontmoet zou hebben!” – Vrijwilliger 2021

“Vrijwilligen bij Nonfiction heeft me helpen groeien als persoon. Ik wou meer betrokken zijn in de cultuursector van Groningen en NonFiction was daarin een no-brainer.” – Maurits, 2018

NonFiction Photo Community

NonFiction photo is een ideologische organisatie met oog voor haar mensen. Hier werk je zowel zelfstandig als in teamverband als onderdeel van een divers team in een creatieve omgeving. Je hebt veel ruimte voor zelfontplooiing, krijgt een kijkje in de keuken van een grootschalig cultureel evenement en kunt (bekende) fotografen ontmoeten. Het team komt regelmatig samen voor overleg en gezelligheid en sluit de periode af met een feest.

Verdere voordelen

  • Deelname aan het trainingsprogramma voor rondleiders.
  • Een uitnodiging voor de festival  VIP opening.
  • Gratis toegang tot het Academy programma (tenzij uitverkocht) met rondleidingen en lezingen.
  • Een aanbevelingsbrief namens de stichting NonFiction Photo (bij wederzijdse tevredenheid).
Educatieteam

De bezoekers en groepen rondleiden in de tentoonstelling, groepen ontmoeten aan de balie, de garderobe bemannen, met de bezoekers interacteren in de huiskamer van de tentoonstelling en hen de nodige informatie verschaffen.

Front Desk Team

Verwelkom en informeer bezoekers bij hun aankomst, verkoop tickets aan de balie, beheer de tentoonstelling en het gebouw.

 

Experts

Iets te bieden? We zijn altijd op zoek naar mensen met superkrachten in de categorie PR, fotografie, grafisch ontwerp en alles wat we nog niet wisten dat we nodig hadden.

Aanmelden 2022

Zin om mee te doen? Meld je vóór 5 oktober aan via vrijwilligers@nonfictionphoto.nl. Vermeldt bij je aanmelding meteen in welke functie je geïnteresseerd bent, welke talen je spreekt en je telefoonnummer. Twijfel je nog of heb je vragen, neem dan vooral ook contact op want we denken graag met je mee.

Controleer de spam-map op verdwaalde mails van ons!

Vrijwilligers 2020
nl_NLNederlands