WORKSHOPS

De ene helft van het jaar besteden we aan het fotofestival, de andere helft van het jaar doen we projecten. Wil je meedoen? We doen verschillende fotoprojecten. Eigen ideeën? Neem contact op!

Bedrijfsavonden exclusief tentoonstellingsbezoek

Op zoek naar een speciaal bedrijfsuitje? Bij ons krijg je de tentoonstelling helemaal voor jezelf. Bezoek de World Press Photo Exhibition in november of december 's avonds met ontvangst, borrel en rondleiding.

Fotomarathon workshop meets wedstrijd

Een hele dag fotograferen? Onder begeleiding van een professionele fotograaf leer je nieuwe vaardigheden die je gelijk in de praktijk kunt brengen. Op maat gemaakt en geschikt voor de klas, de club of het team.

Talent Traject fotografie en meer

Je moet ergens beginnen, waarom niet bij ons? Talent heeft de toekomst. Daarom werpen wij ons op als broedplaats voor talent in de categorie fotografie, journalistiek en kunstzinnige vormgeving. Wij een upgrade, jij een upgrade.

Workshops op maat!

Dankzij het Talent Traject en Academy programma hebben we een klein arsenaal aan workshops opgebouwd. Op zoek naar kennis op het gebied van fotografie, tentoonstellingen, ondernemerschap of bijvoorbeeld marketing? Kom maar door!

©2021 NonFiction Photo site gesponsord door Borgesius Consulting

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?