"Geen ervaring, geen probleem!"

Benieuwd of het voor jou interessant is om vrijwilliger bij NonFiction Photo te worden? Of misschien wil je gewoon weten hoe het voelt om deel uit te maken van ons team. In beide gevallen heb je geluk: vandaag deelt Marius, onze nieuwe stagiair, zijn ervaring met werken in onze gezellige studio.

“Werken als vrijwilliger bij NonFiction Photo heeft me helpen groeien als persoon. Ik wou meer betrokken zijn in de cultuursector van Groningen en NonFiction was daarin een no-brainer. Ik had geen ervaring in event-management, waar ik op solliciteerde, maar dat gaf niet. Ze kijken waar je vaardigheden en interesses het beste toegepast worden en begeleiden je daarin.”

by Andrea Hooymans

“Ik startte bij productie. Klussen op kantoor en attributen maken voor de expositie. Geen ervaring, geen probleem. Elke dag leer ik wel iets nieuws. Ik wordt goed begeleid. Dries, talent op alles dat klus en kunstvaardig is, geeft veel tools voor klussen en kunst. Dat en zo nu en dan een workshop in bijv. Adobe illustrator of photoshop. Het heeft me geïnspireerd om me aan te melden voor de kunstacademie.”

“De sfeer is erg relaxed. Er wordt de tijd genomen voor gezelligheid tussen het werk door (de lunch is heilig). Wat ik erg waardeer is dat iedeereen zijn eigen talenten heeft en dat ook met elkaar deelt. Fotografie, klussen, kunst, animatie, 3D printen en lasersnijden komt allemaal langs. Initiatief wordt gewaardeerd. Als je een idee hebt kan je het zo opgooien en bespreken.”

By Denis Ghisalberti

“Sinds ik hier ben komen werken kan ik eindelijk de basis van klussen. Ik ben begonnen met kunst maken waar iedereen mij extreem mee geholpen heeft. Ik heb veel gave mensen leren kennen, en een hoop gelachen. Voor de toekomst liggen er meer marketing gerelateerde dingen in het verschiet. Als je het vraagt zal je de kans krijgen. Ik hoop dat als je dit leest, je geïnspireerd zult raken. Wie weet zullen we elkaar in het echt ontmoeten. Maar voor nu: Tot kijk.“

Contact

+31 6 306 530 13
info@nonfictionphoto.nl
vrijwilligers@nonfictionphoto.nl

Headquarters

Stichting NonFiction Photo
Kerklaan 30, 9751 NN, Haren
ANBI | Algemeen Nut Beogende Instelling

Festival

NonFiction Photo Festival Groningen
november – december 2022
Synagoge – Folkingestraat 60

Nieuwsbrief

Lees deze in het Engels of Nederlands, alleen wanneer er nieuws is.

Social Media

Volg ons terwijl we met de festivalvoorbereidingen bezig zijn.

nl_NLNederlands